CONDENSED MILK TRUFFLES [ 2 Ingredients only..!! ]

0 Просмотры
Издатель
????*Kekti 1st time buat CONDENSED MILK TRUFFLES nak tengok menjadi ke tak jangan skip iklan okayh! ;p

*CONDENSED MILK TRUFFLES*

240g condensed milk (susu pekat manis)
100g unsweetened cocoa powder (serbuk koko)

p/s: Refrigerate for 3hours minimum (Sejukkan untuk 3 jam).


????Original recipe by Nino's Home



???? SUBSCRIBE Kekti Mazlan



FOLLOW KEKTIMAZLAN DI :

INSTAGRAM





EMAIL (BUSSINESS)
kektimazlan@


#condesedmilktruffles #milktruffles #twoingredients


Tentang Kekti Mazlan:

Hi, nama aku Kekti. Aku adalah 'awek' Isaac Osman TV.

Video dalam channel ni semua tentang video santai-santai je. Korang jangan serious sangat pulak okies. InsyaAllah aku akan cuba improve dari video pertama ke video yang seterusnya.

Terima kasih sebab sentiasa support Isaac Osman TV. Sekarang korang boleh sambung support Kekti pulak okies,

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang LIKE kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa
Категория
Комедии онлайн
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика